Oktatás - Képzési ajánlataink


A felsorolt képzések külön is elvégezhetők,de lehetőség van egy tanfolyamon belül több képzést is választani. Az akupresszúrás meridiánmasszázs tanfolyamon a hallgatók megtanulják a teljes testre kiterjedő fogásrendszert - mely közel 40 alapfogásból áll - az akupresszúrás pontok alkalmazását. Megismerkednek a több mint 5000 éves akupunktúra történetével és filozófiai hátterével, amely a mai napig a hagyományos kínai orvoslás (HKO) részét képezi, és világszerte elismert tudomány.

Az Oktatási Központ nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az általa kiadott jegyzet színvonalas és mindenki által közérthető legyen. A tananyagban szerepel a meridiánok rendszere, a 12+2 energiavezeték, több száz akupresszúrás ponttal, ábrákkal illusztrálva. Az anyag segíti a hallgatókat az otthoni felkészülésben, de az önálló munkavégzés során kézikönyvként is alkalmazható.

Magyarországon az alábbi nagyvárosokban rendszeresen indítunk tanfolyamokat, melyekre a jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk: Sopron, Győr, Szombathely, Veszprém, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Pécs, Kaposvár, Budapest, Kecskemét, Szeged, Békéscsaba, Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Miskolc.
A képzéseken való részvételi szándékát az OKTATÁS menüpont alatt található JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével jelezheti,valamint a regisztrációt követően a tandíj 20%-át kell előre befizetni.

Képzéshez kapcsolódó dokumentumok: